Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

De jaarlijkse speelgoedinzameling bij Amgen

Amgen zet zich al heel wat jaren in om op de gezichten van kinderen uit Breda een lach te toveren tijdens de feestdagen.

Rondom de December feestdagen vindt bij Amgen de jaarlijkse speelgoed donatie actie plaats. In samenwerking met de Voedselbank Breda en Vincentius bieden wij dit speelgoed aan hen die een steun in de rug kunnen gebruiken. Deze succesvolle actie wordt door onze collega’s en door de kinderen zeer gewaardeerd: veel van onze collega’s doneren speelgoed voor kinderen die niet vanzelfsprekend een cadeautje krijgen.

Dankzij deze actie kunnen we jaarlijks ruim 500 kinderen blij maken.

Bekijk de video van onze speelgoedinzameling actie hier.

Lees meer over

Stichting Matchisicon

Voor Stichting Matchis, het centrum voor stamceldonoren, zetten wij ons in om donoren te werven en stamceldonatie te vergemakkelijken. Lees meer.

De Voedselbankicon

Elk jaar doneren Amgen collega’s speelgoed en maken kinderen blij voor wie een cadeau krijgen niet zo vanzelfsprekend is. Lees meer.

De Zonnebloemicon

Rondom de kerstdagen doet Amgen iets extra voor ouderen met een lichamelijke beperking. Lees meer.