Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Amgen zet zich in voor Voedselbank Breda

De missie van de Voedselbank is om mensen die dat nodig hebben een steun in de rug te geven. Dat doen ze o.a. door hen wekelijks van gezond voedsel te voorzien. Hiermee bieden zij deelnemers de (financiële) ruimte en rust om er weer bovenop te komen.

De jaarlijkse speelgoedinzameling bij Amgen

Voor de feestdagen vindt bij Amgen de jaarlijkse speelgoed donatie actie plaats voor Voedselbank Breda. Deze is altijd succesvol: veel van onze collega’s zetten zich in om zo veel mogelijk donaties op te halen voor kinderen die niet vanzelfsprekend een cadeautje krijgen. Dankzij onze acties kunnen we in samenwerking met Voedselbank Breda jaarlijks ruim 500 kinderen blij maken.

Lees meer over

Stichting Matchisicon

Voor Stichting Matchis, het centrum voor stamceldonoren, zetten wij ons in om donoren te werven en stamceldonatie te vergemakkelijken. Lees meer.

De Voedselbankicon

Elk jaar doneren Amgen collega’s speelgoed en maken kinderen blij voor wie een cadeau krijgen niet zo vanzelfsprekend is. Lees meer.

De Zonnebloemicon

Rondom de kerstdagen doet Amgen iets extra voor ouderen met een lichamelijke beperking. Lees meer.