Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Over De Zonnebloem

De vrijwilligers van De Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk. Kijk voor meer informatie en donaties op www.zonnebloem.nl.

De jaarlijkse kerstactie

Elk jaar krijgen Amgen medewerkers een “Impact Day”, een betaalde werkdag om zich in te zetten voor goede doelen. Deze kunnen zij bijvoorbeeld gebruiken voor de jaarlijkse kerstactie in samenwerking met De Zonnebloem: het organiseren van een brunch voor Zonnebloem genodigden.


Kerstbrunch voor 100 deelnemers van De Zonnebloem uit Breda en omstreken

Lees meer over

Stichting Matchisicon

Voor Stichting Matchis, het centrum voor stamceldonoren, zetten wij ons in om donoren te werven en stamceldonatie te vergemakkelijken. Lees meer.

De Voedselbankicon

Elk jaar doneren Amgen collega’s speelgoed en maken kinderen blij voor wie een cadeau krijgen niet zo vanzelfsprekend is. Lees meer.

De Zonnebloemicon

Rondom de kerstdagen doet Amgen iets extra voor ouderen met een lichamelijke beperking. Lees meer.