Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Investeringen en financiële transparantie

Het is voor Amgen van cruciaal belang om te blijven investeren in de ontdekking, ontwikkeling, verbetering en het beschikbaar maken van onze innovatieve therapieën om patiënten te kunnen helpen. Wij werken daarin samen met onze partners zoals zorgverleners, zorginstellingen en patiëntenorganisaties.

Als pionier in de wetenschap beschouwen wij het ook als onze taak om de wetenschap te bevorderen en onze kennis met verschillende stakeholders te delen. Over al onze inspanningen willen wij zo open en transparant mogelijk zijn. Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Lees meer over

Amgen in Nederlandicon

Dagelijks werken ongeveer 680 mensen in Nederland aan de distributie, marketing en verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en aan klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen

Missie & Waardenicon

In alles wat we doen, streven we onze missie na: patiënten helpen. In elke stap die we zetten, laten we ons leiden door onze kernwaarden.

Visie Amgen Nederlandicon

Wij willen ons inzetten en samen met onze partners binnen en buiten de gezondheidszorg werken aan een betere toekomst. Bekijk hier hoe.

Transparantieicon

Wij zijn transparant en open over onze samenwerkingen met derden en R&D kosten.

Geschiedenis van Amgenicon

Al meer dan 40 jaar werken wij aan wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties.

Ziektebeeldenicon

De aandachtsgebieden waar Amgen haar aandacht op richt.

Contacticon

Vragen? Wij helpen u graag verder via onze Contact-pagina.