Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Amgen's inzet voor diversiteit, inclusie en een gevoel van verbondenheid op de werkvloer

Diversiteit is belangrijk voor Amgen. Wij geloven dat als wij werken in een omgeving waarbij iedereen zichzelf kan zijn en zich onderdeel voelt van de organisatie, medewerkers meer betrokken zijn en dat zij daardoor patiënten beter begrijpen en kunnen helpen.

Bij Amgen Nederland hebben we een Diversity, Inclusion & Belonging commissie en verschillende netwerkgroepen, waaronder PRIDE, die zich inzet voor de LHBTQI+ gemeenschap binnen Amgen. De netwerkgroepen waken ervoor dat Amgen een werkplek is waar ieder uniek individu zich geaccepteerd en opgenomen voelt en in staat is zijn of haar volledige potentieel te realiseren.

Lees meer over ons Diversity, Inclusion & Belonging beleid op onze Amgen global website.

Lees meer over

Amgen ESG rapporticon

Al meer dan 40 jaar zetten wij ons wereldwijd in voor de mens, maatschappij en planeet. Lees hier het Amgen ESG rapport.

Goede Doelenicon

Onze medewerkers zitten zich graag in voor onze samenleving. Lees hier meer over de goede doelen die wij ondersteunen.

Amgen Foundationicon

De Amgen Foundation inspireert de volgende generatie innovators. Lees hier meer over de Amgen Foundation en hun bijdrage aan het opleiden van de wetenschappers van morgen.

Diversity, Inclusion & Belongingicon

Diversiteit is belangrijk voor Amgen en wij geloven dat onze verschillen leiden tot betere wetenschap. Lees meer over Amgen's inzet voor diversitity, inclusion & belonging

Duurzaamheidicon

Amgen spant zich in om, samen met haar partners en leveranciers, de geneesmiddelensector verder te verduurzamen. Bekijk hier hoe.

Code VIGicon

De gedragscode van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen maakt helder vanuit welke principes de innovatieve geneesmiddelensector werkt en waar de sector voor staat. Ook Amgen heeft deze Code ondertekend.

Onze waardenicon

In alle aspecten van werken bij en met Amgen komen onze waarden terug. Zij helpen ons om onszelf verantwoordelijk te houden voor de hoge normen in onze activiteiten en werkvloercultuur

Vitaliteit @ Amgenicon

We ondersteunen Amgen-medewerkers om, zowel op het werk als thuis, met hun vitaliteit aan de slag te gaan. Hoe? Lees dan verder.