Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Beter voor de mens, maatschappij, planeet en Amgen.

Het realiseren van een positieve impact op de mens en de wereld staat centraal in alles wat we doen bij Amgen. Maatschappelijke verantwoord ondernemen is een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Onze inspanningen richten zich op het verbeteren van gelijke toegang tot gezondheidszorg voor iedereen, het duurzamer maken van onze toeleveringsketen en ecologische voetafdruk, en het ondersteunen van de samenleving door middel van beschikbaar stellen van fondsen voor biotech onderwijs. Daarnaast werken wij nauw samen met een aantal goede doelen.

Ter ondersteuning van onze inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Amgen heeft haar Environmental Social Governance (Milieu, Maatschappij en Governance)-beleid gebaseerd op vier strategische pijlers: Beter voor de mens, Beter voor de maatschappij, Beter voor de planeet en Beter voor Amgen. Samen illustreren deze onze dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse inspanningen om een positief verschil te maken in de wereld.

Beter voor
de Mens

Wij richten ons op het wegnemen van barrières die de toegang tot gezondheidszorg beperken, zodat mensen zo gezond mogelijk kunnen leven.

Goede Doelen Amgen Foundation Diversity, Inclusion &
Belonging

Beter voor
de Maatschappij

Wij dragen bij aan een rechtvaardigere samenleving voor onze omgeving, onze medewerkers en de patiënten die wij helpen.

Beter voor
de Planeet

Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit bij ons. Wij streven ernaar onze impact op het milieu te minimaliseren om natuurlijke hulpbronnen voor toekomstige generaties te behouden.

Duurzaamheid

Beter voor
Amgen

We hanteren hoge normen voor onszelf in alles wat wij doen - we zorgen ervoor dat onze cultuur en producten de waarden van Amgen weerspiegelen.

Code VIG Onze waarden Vitaliteit @ Amgen

Lees meer over

Amgen ESG rapporticon

Al meer dan 40 jaar zetten wij ons wereldwijd in voor de mens, maatschappij en planeet. Lees hier het Amgen ESG rapport.

Goede Doelenicon

Onze medewerkers zitten zich graag in voor onze samenleving. Lees hier meer over de goede doelen die wij ondersteunen.

Amgen Foundationicon

De Amgen Foundation inspireert de volgende generatie innovators. Lees hier meer over de Amgen Foundation en hun bijdrage aan het opleiden van de wetenschappers van morgen.

Diversity, Inclusion & Belongingicon

Diversiteit is belangrijk voor Amgen en wij geloven dat onze verschillen leiden tot betere wetenschap. Lees meer over Amgen's inzet voor diversitity, inclusion & belonging

Duurzaamheidicon

Amgen spant zich in om, samen met haar partners en leveranciers, de geneesmiddelensector verder te verduurzamen. Bekijk hier hoe.

Code VIGicon

De gedragscode van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen maakt helder vanuit welke principes de innovatieve geneesmiddelensector werkt en waar de sector voor staat. Ook Amgen heeft deze Code ondertekend.

Onze waardenicon

In alle aspecten van werken bij en met Amgen komen onze waarden terug. Zij helpen ons om onszelf verantwoordelijk te houden voor de hoge normen in onze activiteiten en werkvloercultuur

Vitaliteit @ Amgenicon

We ondersteunen Amgen-medewerkers om, zowel op het werk als thuis, met hun vitaliteit aan de slag te gaan. Hoe? Lees dan verder.