Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Een toonaangevend biotechnologisch bedrijf

Amgen is een internationaal biotechnologisch bedrijf dat een actieve bijdrage levert aan betere zorg. Sinds 1980 ontwikkelen wetenschappers van Amgen innovatieve behandelingen voor patiënten met ernstige ziekten. Ons productportfolio betreft de volgende therapeutische gebieden: oncologie, nierziekten, hematologie, botziekten en hart- en vaatziekten.

Amgen is actief in ongeveer 100 landen in alle werelddelen. Sinds 1997 is Amgen Europe B.V. gevestigd in Breda. Hier worden de geneesmiddelen van Amgen van een etiket en bijsluiter voorzien, verpakt en gedistribueerd door heel Europa en een groeiend aantal landen in andere delen van de wereld. De Nederlandse verkooporganisatie Amgen B.V. is ook gevestigd in Breda. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van onze geneesmiddelen en klinische studies in Nederland.

Amgen heeft een uitstekende, wereldwijde reputatie opgebouwd op het gebied van biologicals, geneesmiddelen die worden gemaakt met behulp van biotechnologische technieken. Amgen levert geneesmiddelen van hoge kwaliteit en richt zich met name op patiënten met aandoeningen waar nog geen of weinig behandelingsmogelijkheden voor bestaan. Er is expertise, ervaring, waakzaamheid en toewijding nodig om ervoor te zorgen dat elke nieuwe batch biologische geneesmiddelen dezelfde hoge kwaliteit heeft. Een strenge kwaliteitscontrole en een betrouwbare levering van geneesmiddelen zijn bij Amgen net zo belangrijk als wetenschappelijke innovatie.

Lees meer over

Amgen in Nederlandicon

Dagelijks werken ongeveer 680 mensen in Nederland aan de distributie, marketing en verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en aan klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen

Missie & Waardenicon

In alles wat we doen, streven we onze missie na: patiënten helpen. In elke stap die we zetten, laten we ons leiden door onze kernwaarden.

Visie Amgen Nederlandicon

Wij willen ons inzetten en samen met onze partners binnen en buiten de gezondheidszorg werken aan een betere toekomst. Bekijk hier hoe.

Transparantieicon

Wij zijn transparant en open over onze samenwerkingen met derden en R&D kosten.

Geschiedenis van Amgenicon

Al meer dan 40 jaar werken wij aan wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties.

Ziektebeeldenicon

De aandachtsgebieden waar Amgen haar aandacht op richt.

Contacticon

Vragen? Wij helpen u graag verder via onze Contact-pagina.