Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Het leven begrijpen en vertalen naar innovatieve geneesmiddelen

Amgen boekt zeer grote wetenschappelijke vooruitgang op diverse gebieden. Kijk en luister naar de ontdekkingen van dit moment door onze wetenschappers.

Lees meer over

Amgen pijplijnicon

Amgen heeft een robuuste pijplijn met diverse geneesmiddelen in verschillende stadia van onderzoek. State-of-the-art wetenschap wordt toegepast om medicijnen voor ernstige ziekten te ontwikkelen.

Over biotechnologieicon

Amgen was één van de eerste bedrijven die het potentieel van moderne biotechnologie ontdekte voor het ontwikkelen van waardevolle geneesmiddelen voor patiënten. De biologicals, biologische geneesmiddelen, hebben een aantoonbaar verschil gemaakt in het leven van patiënten met ernstige ziekten.

Immuuntherapie: De volgende generatie kankerbehandelingicon

Het immuunsysteem is een krachtig wapen tegen kanker. Ontdek hier hoe het afweermechanisme van het lichaam wordt gebruikt bij kankertherapie.

Klinisch onderzoek in Nederlandicon

Eén van de belangrijkste stappen in het langdurige en zorgvuldige proces van het ontwikkelen van nieuwe therapieën zijn klinische studies. Daarbij krijgen mensen vrijwillig een nieuwe behandeling toegediend en worden onderzocht op de effecten daarvan.

Amgen biosimilarsicon

Biosimilars bieden de mogelijkheid om een grotere groep patiënten toegang te verlenen tot onmisbare geneesmiddelen. Met meer dan 35 jaar ervaring in biotechnologie, is Amgen een uitstekende partner voor de productie en levering van hoogwaardige, betrouwbare biosimilars.

Biomarkers: De sleutel tot het doelgericht behandelen van longkankericon

Longkanker is niet ‘één ziekte’: er zijn verschillende soorten en iedere soort longkanker is weer anders. Lees hier meer waarom het testen van biomarkers wordt aanbevolen.