Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Samenwerken bij Amgen

Amgen is van oorsprong pionier op het gebied van biotechnologie. We ontdekken, ontwikkelen en leveren tot op de dag van vandaag en morgen innovatieve geneesmiddelen. Onze medicijnen hebben miljoenen patiënten geholpen in de strijd tegen kanker, nierziekten, hart- en vaatziekten, reuma en andere ernstige ziekten.

Bij Amgen zetten we ons in voor de verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten over de hele wereld. In onze organisatie werken we op basis van integriteit en openheid. Er is respect voor de belangen en meningen van anderen.

Samen houden we de Amgen waarden hoog en werken we continu aan baanbrekende wetenschap om geneesmiddelen te ontwikkelen die patiënten helpen.

Wij nodigen je uit om onze carrière website te verkennen,  waar je kunt lezen hoe het is om onderdeel te zijn van een ‘great place to work’. Of bekijk onze vacatures.

Lees meer over

Amgen in Nederlandicon

Dagelijks werken ongeveer 680 mensen in Nederland aan de distributie, marketing en verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en aan klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen.

Vacaturesicon

Vind de vacatures van Amgen in Nederland hier.

Werken bij Amgenicon

Lees meer over het leven bij Amgen en ons motto "Live, Win, Thrive"