Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Onze visie

Het Nederlandse zorgsysteem staat onder druk. De stijgende zorgvraag en de kosten daarvan zijn op termijn niet meer te overzien. Wat gebeurt er als nieuwe, baanbrekende geneesmiddelen en preventieve therapieën te duur, niet beschikbaar of niet vergoed worden? Hoe ziet de wereld eruit waarin onze kinderen en kleinkinderen opgroeien?

Stapsgewijs naar succesvolle behandelingen

Er is een enorme verandering nodig om de zorg duurzaam en effectief te houden voor toekomstige generaties. Wij zijn ervan overtuigd dat we stapsgewijs naar een model moeten verschuiven, waarbij behandelingen, initiatieven en samenwerkingen worden betaald naar het resultaat en de waarde voor de patiënt. Hierbij moet niet alleen gekeken worden naar klinische resultaten, maar ook naar de kwaliteit van leven van de patiënt. Uitkomsten die wij met onze behandelingen willen verbeteren. Dit is niet alleen nodig om bij te dragen aan de toegang tot en duurzame verbetering van de zorg, maar bovenal om patiënten te helpen keuzes te maken waar en hoe zij het beste behandeld kunnen worden.

Samen werken aan een beter en efficiënter zorgsysteem

Dit kunnen we niet alleen; we werken daarom samen met zo veel mogelijk betrokken partijen. Om volwaardige partnerships aan te kunnen gaan, is onze organisatie volop in beweging. We leveren meer dan geneesmiddelen, we werken samen met onze partners, adviseren en leveren diensten die bijdragen aan een beter en efficiënter zorgsysteem.

Hoe? Bekijk hier hoe wij bijdragen aan betere en betaalbare zorg:

Lees meer over

Amgen in Nederlandicon

Dagelijks werken ongeveer 680 mensen in Nederland aan de distributie, marketing en verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en aan klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen

Missie & Waardenicon

In alles wat we doen, streven we onze missie na: patiënten helpen. In elke stap die we zetten, laten we ons leiden door onze kernwaarden.

Visie Amgen Nederlandicon

Wij willen ons inzetten en samen met onze partners binnen en buiten de gezondheidszorg werken aan een betere toekomst. Bekijk hier hoe.

Transparantieicon

Wij zijn transparant en open over onze samenwerkingen met derden en R&D kosten.

Geschiedenis van Amgenicon

Al meer dan 40 jaar werken wij aan wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties.

Ziektebeeldenicon

De aandachtsgebieden waar Amgen haar aandacht op richt.

Contacticon

Vragen? Wij helpen u graag verder via onze Contact-pagina.