Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Amgen zet zich in

Goede ideeën voor een betere samenleving zijn altijd welkom bij Amgen. Onze medewerkers zijn gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan onze samenleving, die verder gaat dan onze geneesmiddelen. Onze focus ligt vooral op jongeren, ouderen en mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, zoals bijvoorbeeld onze kerstactie met de Zonnebloem. Andere voorbeelden zijn onze jaarlijkse speelgoedinzamelingsacties voor goede doelen en onze acties voor Matchis.

Lees meer over

Amgen Foundationicon

De Amgen Foundation inspireert de volgende generatie innovators. Lees hier meer over de Amgen Foundation en hun bijdrage aan het opleiden van de wetenschappers van morgen.

Duurzaamheidicon

Amgen spant zich in om, samen met haar partners en leveranciers, de geneesmiddelensector verder te verduurzamen. Bekijk hier hoe.

Goede Doelenicon

Onze medewerkers zitten zich graag in voor onze samenleving. Lees hier meer over de goede doelen die wij ondersteunen.

Code VIGicon

De gedragscode van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen maakt helder vanuit welke principes de innovatieve geneesmiddelensector werkt en waar de sector voor staat. Ook Amgen heeft deze Code ondertekend.

SAMEN Magazineicon

In ‘SAMEN werken aan uitkomstgerichte zorg’ worden praktijkvoorbeelden toegelicht over de manier waarop samenwerkingen in de gezondheidszorg de patiënt ten goede komen. Download nu de laatste editie.