Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Een toonaangevend biotechnologisch bedrijf

Amgen is een toonaangevend biotechnologisch bedrijf op het gebied van humane geneesmiddelen. Wij lopen voorop bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen op basis van DNA technologie en het ontrafelen van biologische processen op niveau van de kleinste cellen in het lichaam.

Al meer dan 40 jaar werken wij aan wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties. Inmiddels hebben wij vele biotechnologische geneesmiddelen geïntroduceerd die het leven van honderdduizenden ernstig zieke mensen aanzienlijk hebben verbeterd.

Zoeken naar antwoorden van binnenuit

Bij Amgen geloven wij in een 'biology first’ benadering. Met deze benadering verkennen onze wetenschappers eerst het complexe pad van een aandoening in het lichaam op het niveau van cellen en moleculen. Op die manier zoeken we naar therapieën die het leven van ernstig zieken zullen verbeteren. Amgen is ervan overtuigd dat genezing van ziekten verborgen ligt in de biologie van het menselijk lichaam. Met deze kennis ontwikkelen we nieuwe geneesmiddelen.

Lees meer over

Amgen in Nederlandicon

Dagelijks werken ongeveer 680 mensen in Nederland aan de distributie, marketing en verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en aan klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen

Missie & Waardenicon

In alles wat we doen, streven we onze missie na: patiënten helpen. In elke stap die we zetten, laten we ons leiden door onze kernwaarden.

Visie Amgen Nederlandicon

Wij willen ons inzetten en samen met onze partners binnen en buiten de gezondheidszorg werken aan een betere toekomst. Bekijk hier hoe.

Transparantieicon

Wij zijn transparant en open over onze samenwerkingen met derden en R&D kosten.

Geschiedenis van Amgenicon

Al meer dan 40 jaar werken wij aan wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties.

Ziektebeeldenicon

De aandachtsgebieden waar Amgen haar aandacht op richt.

Contacticon

Vragen? Wij helpen u graag verder via onze Contact-pagina.