Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Onze bijdrage

Amgen Nederland spant zich in om, samen met haar partners en leveranciers, de geneesmiddelensector verder te verduurzamen. Wij kijken daarbij niet alleen naar alle fasen van de levenscyclus van een geneesmiddel, maar ook naar de verduurzaming van de gehele gezondheidszorg. Daarom hebben wij de ‘Green Deal’ ondertekend die als doel heeft om de verduurzaming van de zorgsector te versnellen.

Wij verminderen onze impact op het milieu door verschillende activiteiten in Nederland, maar ook wereldwijd. Amgen werkt samen met academische en industriële leiders om kennis te verzamelen en ‘best practices’ te delen om het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van onze geneesmiddelen duurzamer te maken.

Lees meer over

Amgen Foundationicon

De Amgen Foundation inspireert de volgende generatie innovators. Lees hier meer over de Amgen Foundation en hun bijdrage aan het opleiden van de wetenschappers van morgen.

Duurzaamheidicon

Amgen spant zich in om, samen met haar partners en leveranciers, de geneesmiddelensector verder te verduurzamen. Bekijk hier hoe.

Goede Doelenicon

Onze medewerkers zitten zich graag in voor onze samenleving. Lees hier meer over de goede doelen die wij ondersteunen.

Code VIGicon

De gedragscode van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen maakt helder vanuit welke principes de innovatieve geneesmiddelensector werkt en waar de sector voor staat. Ook Amgen heeft deze Code ondertekend.

SAMEN Magazineicon

In ‘SAMEN werken aan uitkomstgerichte zorg’ worden praktijkvoorbeelden toegelicht over de manier waarop samenwerkingen in de gezondheidszorg de patiënt ten goede komen. Download nu de laatste editie.