Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Liefdadigheid & Donaties

Goede ideeën voor een betere samenleving zijn altijd welkom bij Amgen. Onze medewerkers zijn gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan onze samenleving, dat verder gaat dan onze vitale geneesmiddelen. Onze focus ligt vooral op ouderen en degenen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, zoals bijvoorbeeld onze kerstactie met de Zonnebloem. Andere voorbeelden zijn onze jaarlijkse kleding- en speelgoedinzamelingsacties voor goede doelen.Samen met Stichting de Zonnebloem hebben wij met alle Amgen collega's voor eenzame ouderen met een lichte beperking een heerlijk kerstdiner verzorgd!
Onze jaarlijkse speelgoed donatie actie was wederom een succes. Onze collega's hebben gul gedoneerd voor kinderen die niet vanzelfsprekend een cadeautje krijgen met de feestdagen. Dankzij de actie kunnen wij 500 kinderen blij maken.