Maatschappij

Environmental, Social & Governance (ESG) report 2022

Op 8 mei 2023 publiceerde Amgen haar Environmental, Social & Governance (ESG) rapport 2022. Het rapport geeft een transparant overzicht van onze activiteiten en doelstellingen over de vier strategische pijlers die dienen als fundament voor ons Amgen’s ESG plan: Beter voor de mens, Beter voor de maatschappij, Beter voor de planeet en Beter voor Amgen.

‘Beter voor de planeet’ vertegenwoordigt onze ‘Environmental Sustainability’ 2027 doelstellingen met ambitieuze doelstellingen om CO2 neutraal te worden, 40% minder water te verbruiken en 75% minder afval te produceren voor 2027.

Bij Amgen Breda hebben we de afgelopen jaren verschillende projecten uitgevoerd die aansluiten bij de Amgen 2027 ambitie. De onderstaande infographic toont enkele van onze successen, die we graag delen. We verwachten dat deze lijst met duurzaamheidssuccessen de komende jaren flink groeit!

Click here to download