Maatschappij

Steun 9 september Team Amgen en help stamceldonoren te werven voor MatchisIeder jaar krijgen duizenden Nederlanders te horen dat zij een vorm van bloedkanker hebben. Om hen te genezen kan een stamceldonor helpen, maar de kans om een geschikte donor te vinden is ontzettend klein. Amgen vindt het daarom erg belangrijk om zoveel mogelijk donoren te werven voor Matchis en het donorschap te vergemakkelijken. Dit doen wij door verschillende activiteiten, waaronder deze actie in wereldbloedkankermaand. Wij gaan namelijk voor de tweede keer de Elfstedenfietstocht fietsen: een mooie route van 100 of 235 kilometer via de ‘Friese Elfsteden’. Wij hopen op een gezellige sportieve 9 september met een hoge opbrengst én veel aandacht voor Matchis, zodat (ook in de toekomst) alle donoren geregistreerd kunnen worden.

Wil jij team Amgen en daarmee direct Matchis steunen? Dit kan door hier te doneren of door je aan te melden als stamceldonor op www.Matchis.nl. Ben je op 9 september in de buurt van Bolsward? Onze collega’s verwelkomen je graag bij de Matchis stand Stadscafé het Veerhuys. Tot dan!

Klik op onderstaande foto voor de after-movie van vorig jaar