Maatschappij

Amgen hoopt het STEM-onderwijs wereldwijd op 8 manieren te verbeteren met donatie van $30 miljoen van de Amgen Foundation


Onlangs heeft de Amgen Foundation aangekondigd dat zij haar bijdrage aan LabXchange, een gratis online platform voor wetenschapseducatie, meer dan verdubbeld heeft.

"Iedereen heeft wetenschap nodig, en om de uitdagingen van onze wereld aan te gaan, heeft de wetenschap iedereen nodig. Daarom ben ik blij dat de Amgen Foundation de komende drie jaar $30 miljoen extra toezegt aan LabXchange," zegt Eduardo Cetlin, voorzitter van de Amgen Foundation.

"LabXchange is een gratis online platform voor wetenschapseducatie dat studenten en docenten wereldwijd mogelijkheden biedt om STEM-onderwijs te volgen. Persoonlijk ben ik trots op dit voortgezette partnerschap met het LabXchange-team van Harvard University, omdat het zo nauw aansluit bij onze waarden. Samen inspireren we toekomstige generaties om de wereld door wetenschap te veranderen."

Klik hier om meer te weten te komen over de acht manieren waarop deze extra toezegging van $30 miljoen het wetenschapsonderwijs zal bevorderen

Bezoek LabXchange.org voor meer informatie.