Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Sponsoring en donaties

Om projecten te ondersteunen die de zorg in Nederland verbeteren en in het belang zijn van patiënten stellen wij geld beschikbaar. Deze projecten, veelal geïnitieerd door zorginstellingen of patiëntenorganisaties, zijn heel divers. Van het bevorderen van kennis of bijscholen van artsen en verpleegkundigen rondom een bepaald ziektebeeld tot het sponsoren een informatiewebsite over huisaandoeningen. In totaal hebben wij in Nederland 18 sponsorcontracten afgesloten in 2022.

Uiteraard houden wij ons altijd aan de Nederlandse wet - en regelgeving zoals vastgelegd in de Gedragscode Geneesmiddelenreclame van de Stichting CGR en zijn wij open over onze financiële relaties. Deze staan vermeld in het Transparantieregister Zorg

Relevante links:
EFPIA Patient Organisations Code
Donaties aan patiëntenverenigingen

Lees meer over

Amgen in Nederlandicon

Dagelijks werken ongeveer 680 mensen in Nederland aan de distributie, marketing en verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en aan klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen

Missie & Waardenicon

In alles wat we doen, streven we onze missie na: patiënten helpen. In elke stap die we zetten, laten we ons leiden door onze kernwaarden.

Visie Amgen Nederlandicon

Wij willen ons inzetten en samen met onze partners binnen en buiten de gezondheidszorg werken aan een betere toekomst. Bekijk hier hoe.

Transparantieicon

Wij zijn transparant en open over onze samenwerkingen met derden en R&D kosten.

Geschiedenis van Amgenicon

Al meer dan 40 jaar werken wij aan wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties.

Ziektebeeldenicon

De aandachtsgebieden waar Amgen haar aandacht op richt.

Contacticon

Vragen? Wij helpen u graag verder via onze Contact-pagina.