Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Verrassende paasbrunch van Amgen voor deelnemers van De Zonnebloem

Breda, 15 april 2022 – Het in Breda gevestigde biotechnologisch bedrijf Amgen heeft 100 deelnemers van De Zonnebloem vandaag vrijdag 15 april uitgenodigd, voor een verrassende paasbrunch in restaurant De Fazant te Ulvenhout. Met deze paasbrunch wil Amgen onder de noemer ‘’het afgelopen jaar was geen eitje’’ Zonnebloemdeelnemers eindelijk weer eens bij elkaar brengen en hen een mooie middag bezorgen.

Nationale Vereniging De Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken. Dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers kunnen mensen met een lichamelijke handicap, jong of oud genieten van leuke uitjes en samenkomsten.

Vrijwilliger van De Zonnebloem in de regio Breda, René van der Velden legt uit: “Onze doelgroep is beperkt in haar bewegingsvrijheid en de afgelopen jaar hebben veel mensen in een sociaal isolement gezeten. Nu is het eindelijk mogelijk om weer samen te komen. We zijn dan ook erg blij met deze actie van Amgen. ”

onderschrift: Zonnebloemdeelnemers genieten van een verrassende paasbrunch, georganiseerd door Amgen

Sara McCabe, General Manager van Amgen Nederland: “We zijn zeer verheugd dat we deze samenkomst voor mensen met een lichamelijke beperking nu eindelijk kunnen organiseren. Medewerkers binnen Amgen helpen dan ook met veel enthousiasme mee. De lachende gezichten op de foto zeggen genoeg. Iedereen vindt het erg fijn dat dit weer mogelijk is.’’

Over de Zonnebloem

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk. Kijk voor meer informatie en donaties op www.zonnebloem.nl

Goede Doelen van Amgen

Amgen draagt bij aan een betere samenleving. Onze inspanningen reiken verder dan onze innovatieve biotech geneesmiddelen. Wij stimuleren ook medewerkers om zich in te zetten voor Goede Doelen.

Onze focus ligt vooral op mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, van jong tot oud. Hiervan zijn de Paasbrunch met De Zonnebloem als ook de jaarlijkse speelgoedinzamelingsactie en de actie voor Matchis mooie voorbeelden.

Kijk voor meer informatie: https://www.amgen.nl/maatschappij/goededoelen/

Amgen in Nederland
In haar missie om patiënten te helpen, kijkt Amgen verder dan alleen het leveren van geneesmiddelen en preventieve therapieën. Wij werken samen met onze partners, adviseren en leveren diensten die bijdragen aan een beter en efficiënter zorgsysteem met meer waarde voor de patiënt. Amgen BV is sinds 1997 gevestigd in Breda en is gehuisvest in hetzelfde complex als Amgen Europe BV, het logistieke centrum voor Europa en vele andere landen. Kijk voor meer informatie op www.amgen.nl