Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Amgen nu ook een World’s Best Workplace

Breda, 20 oktober 2021 - Op 19 oktober jl. is Amgen door Great Place to Work® en het tijdschrift Fortune uitgeroepen tot een van de World's Best Workplaces™ in 2021 met een 8ste plaats. Nadat Amgen Nederland eerder al tot de top drie beste werkgevers van Nederland behoorde en Amgen ook op de Europese lijst als 7e is geëindigd, zijn we erg trots op dit resultaat.

We zijn met name trots omdat 93% van de Amgen Nederland medewerkers vindt dat Amgen een geweldige plek is om te werken. Voor de World’s Best Workplaces werden onze resultaten – samen met Amgen medewerkers in andere landen – vergeleken met diverse Great Place to Work gecertificeerde bedrijven. In totaal werden de resultaten van 19,8 miljoen medewerkers wereldwijd meegenomen en is deze lijst van 25 World’s Best Workplaces een resultante van deze feedback.

De bedrijven in de lijst van 25 World’s Best Workplaces, waar Amgen nu deel van uitmaakt, blinken uit in het creëren van organisaties waar veel vertrouwen is, waar iedereen gelijkwaardig is en zichzelf mag zijn. Ook bij Amgen Nederland is dit het geval. "Wij zijn trots dat onze mensen het verschil maken en ervoor gezorgd hebben dat wij dit jaar op deze lijst staan" aldus Sara McCabe, General Manager Amgen Nederland. "Mijn collega’s maken het werken bij Amgen elke dag weer speciaal. De plek op deze ranking is juist voor hen een groot compliment."

Lees hier meer over wat onze cultuur zo bijzonder maakt.

Over World’s Best Workplaces™
Great Place to Work® selecteert de World’s Best Workplaces™ door het verzamelen en analyseren van vertrouwelijke antwoorden op enquêtes van ongeveer 20 miljoen werknemers wereldwijd bij organisaties die zijn gecertificeerd door Great Place to Work™. Organisaties worden beoordeeld op hun inspanningen om een Great Place to Work te zijn en op de positieve impact die zij hebben op de mensen en gemeenschappen in diverse landen over de hele wereld. De bedrijven moeten in 2020 of begin 2021 op ten minste vijf lijsten van Best Workplaces in Azië, Europa, Latijns-Amerika, Afrika, Noord-Amerika of Australië hebben gestaan; en wereldwijd ten minste 5.000 medewerkers hebben, waarvan 40% buiten het land waar het hoofdkantoor is gevestigd. Lees de volledige methodologie.

Over Great Place to Work
Al 35 jaar helpt Great Place to Work (GPTW) organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van GPTW geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. GPTW biedt op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke(re) organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging van de onderzoeksresultaten. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Jaarlijks doen wereldwijd 7.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die gezamenlijk circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

NL-NPS-1021-00007