Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Amgen brengt 200 kerstpakketten rond bij Zonnebloemdeelnemers

Op 10 december hebben ongeveer 50 Amgen vrijwilligers kerstpakketten rondgebracht bij 200 Zonnebloemdeelnemers in Breda en omgeving. In de afgelopen twee jaar organiseerde Amgen een kerstdiner, maar door de coronamaatregelen kon deze geen doorgang vinden. Het alternatieve kerstpakket werd zeer gewaardeerd.


Op de foto van links naar rechts: Sara McCabe (Amgen), haar dochter Juliet, Irma Dekkers, Charles van Haaster (Amgen) en Rene van der Velden (de Zonnebloem)

Amgen doneert elk jaar een bedrag aan goede doelen. Ditmaal werd dit bedrag aangewend om een kerstpakket samen te stellen met producten uit Breda om lokale ondernemers te ondersteunen.

“Het is voor mij zeer waardevol dat wij iets hebben kunnen doen voor de leden van de Zonnebloem in Breda en omgeving. Juist in deze bijzondere tijden hebben mensen een beetje extra aandacht verdiend. Ik ben er trots op dat veel collega’s zich hebben ingezet om kerstpakketten te bezorgen” aldus Sara McCabe, General Manager van Amgen Nederland.

Amgen heeft veel positieve reacties ontvangen, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de reactie van mevrouw Irma Dekkers: “Wat een fantastisch en mooi gebaar. Ik ga echt genieten van de lekkernijen. Bedankt Amgen!”

Wij hebben genoten van de reacties van de mensen op de kerstpakketten en wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond 2021 toe!