Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

AMGEN BV WINT SPECIALE AWARD 'ZORGEN' EN BEHOORT TOT BESTE WERKGEVERS 2019

Breda, 27 maart 2019 – Amgen BV behoort voor het derde jaar op rij tot de beste werkgevers van Nederland. Het biotechnologie bedrijf scoorde de vierde plek op de lijst van Best Workplaces 2019 en ontving daarnaast de speciale award voor het beste bedrijf op het thema ‘Zorgen’. General Manager Marika Murto nam gisteren tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam de awards in ontvangst van René Brouwers, directeur van Great Place to Work® Nederland.

“Vanzelfsprekend ben ik trots op deze prestatie, vooral omdat het gebaseerd is op de feedback van het Amgen-team zelf.” “Tegelijkertijd kwam het niet als een verrassing”, vervolgt Marika Murto, “gezien de positieve sfeer op de werkvloer. Elke dag werken we vol overgave samen om patiënten te helpen met de juiste behandeling op het juiste moment. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat we de 'Zorgen' award hebben gewonnen. We vinden een gezonde werk-privé balans van cruciaal belang binnen onze organisatie en dat draagt zeker bij aan succes op de werkvloer.”

De lijst van werkgevers is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Directeur René Brouwers: "Een Great Place to Work is een organisatie waar doelen worden behaald, waar mensen het beste uit zichzelf halen en samenwerken in een omgeving van vertrouwen. De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan vervullen een voorbeeldfunctie ten aanzien van andere organisaties.”

De 'Zorgen' award
Het thema ‘Zorgen’ gaat over de wijze waarop een onderneming goede ondersteuning geeft in het vinden van de balans tussen werk en privé en de aandacht die er is voor vitaliteit. Amgen ziet het als haar taak om optimale zorg voor patiënten te bieden en als werkgever wil Amgen dat ook voor haar eigen medewerkers, want velen van ons zijn ook moeder, vader en mantelzorger. Amgen heeft daarom een programma voor flexibel werken, vergadervrije vrijdagmiddagen en is erkend als een mantelzorgvriendelijk bedrijf.

Amgen wil de 'best place for talent' zijn. Gecertificeerd worden als een Great Place to Work® draagt daaraan bij en het onderzoek levert inzichten hoe de organisatie zich kan verbeteren, zodat met nog meer vertrouwen, trots en plezier gewerkt kan worden.

Over Great Place to Work®
Al meer dan 30 jaar helpt Great Place to Work® (GPTW) wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. GPTW doet dit door begeleiding bij de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Overal werkt GPTW met dezelfde onderzoeksmethode, die begin jaren tachtig is ontwikkeld door de journalisten Robert Levering en Milton Moskowitz. GPTW werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 52 landen op alle continenten. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties, die circa 12 miljoen medewerkers representeren, mee aan dit onderzoek. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort. Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en www.bestworkplaces.nl voor alle organisaties op de lijst.