Maatschappij

Amgen tovert een glimlach op de gezichten van 100 ZonnebloemdeelnemersHet in Breda gevestigde biotechnologisch bedrijf Amgen heeft een glimlach op de gezichten van deelnemers van De Zonnebloem getoverd. Maar liefst 100 gasten ontvingen een uitnodiging om op 14 december een betoverende kerstbrunch bij te wonen. Met dit moment hoopt Amgen jaarlijks Zonnebloemdeelnemers bij elkaar te brengen en hen een mooie dag te bezorgen.

Nationale vereniging De Zonnebloem is een Nederlandse organisatie die de levens van mensen met een lichamelijke beperking door ziekte, handicap of hogere leeftijd wil verrijken. De Zonnebloem zet zich volledig in om dit doel te bereiken door het organiseren van diverse activiteiten en het bieden van persoonlijke aandacht dankzij de inzet van haar vrijwilligers.

René van der Velden, activiteitencoördinator van De Zonnebloem in de regio Breda, is ervan overtuigd dat de Kerstbrunch één van de hoogtepunten van het jaar voor de gasten is. ‘’Onze 100 gasten zijn weer ontzettend in de watten gelegd. Ze hebben er - ieder op zijn of haar eigen manier - weer ontzettend van genoten.’’ Ook mevrouw de Jong uit Bavel kan dit alleen maar bevestigen en wil Amgen hartelijk bedanken voor de goede zorgen.

De impact die Amgen heeft op de mensen om ons heen gaat verder dan het onze missie om patiënten te helpen met onze innovatieve medicijnen. ''Het is voor mij heel waardevol dat we iets hebben kunnen doen voor de ouderen in de Bredase gemeenschap, en dat veel collega's zich hebben ingezet om deze lunch tot een succes te maken,'' zei Carolina Correa, General Manager van Amgen Nederland.

Van links naar rechts: Charles van Haaster (Medical Senior Manager Cadiovascular Amgen en initiatiefnemer van de kerstbrunch), Carolina Correa (General Manager Amgen), Mevrouw de Jong (Zonnebloem gast) en René van der Velden (activiteitencoördinator De Zonnebloem) tijdens de Kerstbrunch.

Op de foto: Deelnemers genieten van een gezellige Kerstbrunch georganiseerd door Amgen.

About De Zonnebloem
We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk. Kijk voor meer informatie en donaties op www.zonnebloem.nl.

Over De Zonnebloem
In haar missie om patiënten te helpen, kijkt Amgen verder dan alleen het leveren van geneesmiddelen en preventieve therapieën. Wij werken samen met onze partners, adviseren en leveren diensten die bijdragen aan een beter en efficiënter zorgsysteem met meer waarde voor de patiënt. Amgen BV is sinds 1997 gevestigd in Breda en is gehuisvest in hetzelfde complex als Amgen Europe BV, het logistieke centrum voor Europa en vele andere landen. Kijk voor meer informatie op www.amgen.nl.