Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

SAMEN Magazine

Amgen zet zich in om het gezondheidssysteem te veranderen naar een model waarbij wij betaald worden naar het resultaat en de waarde voor de patiënt. Hierbij moet niet alleen gekeken worden naar klinische resultaten, maar ook naar de kwaliteit van leven van de patiënt. Om hiertoe te komen moeten deze resultaten, oftewel uitkomsten, gemeten worden. In ons magazine ‘SAMEN werken aan uitkomstgerichte zorg’ staan praktijkvoorbeelden hoe wij ziekenhuizen ondersteunen en uitkomsten voor patiënten verbeteren.

June 2022

Download


   

September 2021

June Download


   

December 2020

Download


   

September 2020

Download


   

December 2019

Download


September 2019

Download

Lees meer over

Amgen Foundationicon

De Amgen Foundation inspireert de volgende generatie innovators. Lees hier meer over de Amgen Foundation en hun bijdrage aan het opleiden van de wetenschappers van morgen.

Duurzaamheidicon

Amgen spant zich in om, samen met haar partners en leveranciers, de geneesmiddelensector verder te verduurzamen. Bekijk hier hoe.

Goede Doelenicon

Onze medewerkers zitten zich graag in voor onze samenleving. Lees hier meer over de goede doelen die wij ondersteunen.

Code VIGicon

De gedragscode van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen maakt helder vanuit welke principes de innovatieve geneesmiddelensector werkt en waar de sector voor staat. Ook Amgen heeft deze Code ondertekend.

SAMEN Magazineicon

In ‘SAMEN werken aan uitkomstgerichte zorg’ worden praktijkvoorbeelden toegelicht over de manier waarop samenwerkingen in de gezondheidszorg de patiënt ten goede komen. Download nu de laatste editie.