Wilt u deze Externe Website bezoeken en Amgen.nl verlaten?

U verlaat nu de website van Amgen Nederland. Amgen Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor, en oefent geen controle uit, over de organisaties, meningen or juistheid van de informatie van deze server of website.

Het slimme entreegebouw van Amgen Breda

Duurzaamheid, functionaliteit en de esthetische uitstraling van het entreegebouw van Amgen Breda werden al voor aanvang van de bouw in kaart gebracht. Het gebouw is opgeleverd met het hoogst haalbare energielabel: A++++ en is energieneutraal.

Het dak is volledig bedekt met zonnepanelen en het licht gekantelde dak zorgt voor een optimale positionering van de zonnepanelen met een uitnodigende uitstraling voor onze bezoekers. Bovendien zit het gebouw vol met technologisch vernuft. Het LED-verlichtingsplan en het ventilatieplan zijn zo geregeld dat afhankelijk van hoeveel mensen die er gebruik van maken, de verlichting, de verwarming en de ventilatie automatisch worden aangepast.

Over het algemeen is de verhouding tussen techniek en functionaliteit in vergelijkbare gebouwen 50/50. In dit gebouw zien we een verhouding van 70/30, waarbij 70% de technologiecomponent aangeeft.

Alle andere kantoren bij Amgen Breda hebben het energie label C.